Saturday, January 15, 2011

2011 Januar - Kako se Španija uvukla u naše živote

Ili je možda bolje reći „kako je sve počelo“. Evo ovako:

Na polovini pete decenije života, prošli smo kroz period koji je za oboje bio veoma težak. Ostavili smo iza sebe skoro sve što smo do tada u životu stvorili i napravili najsmeliji korak u našim životima – razveli smo se od svojih dotadašnjih supružnika. Mnogi su nas pitali – zašto? I mi smo se pitali da li radimo pravu stvar. Vreme je pokazalo da je odluka da sledimo svoja srca bila jedina ispravna odluka.

Upoznali smo se sasvim slučajno i vrlo brzo shvatili da smo jedno drugom postali nezamenljivi sagovornici, da jedno drugom vraćamo osmeh na lice i uvek imamo reči utehe i podrške za male ali i velike životne probleme. Spojila nas je bezgranična ljubav, zaljubljenost, zanesenost, što se vrlo brzo videlo na našim licima i novoj životnoj radosti i elanu. Postali smo jedno biće, jedna snaga koja se tokom narednih godina borila sa svim posledicama teških ali ispravnih odluka. Uspeli smo da prebrodimo sve i postali smo „neosvojiva tvrđava ljubavi“.

Rešili smo da se venčamo.

Maštali smo o tome kako bi bilo divno da to uradimo na nekom „egzotičnom“ mestu. Počeli smo da pretražujemo internet i istražujemo mogućnosti. Kao zanimljiva destinacija za naše egzotično venčanje pojavila se Španija. No, kako se uskoro ispostavilo, takav poduhvat nije bio baš jednostavan, pa smo pred matičara stali u Srbiji i potom se uputili na medeni mesec u Španiji.

Kratko i jednostavno – januar 2011. – pravac Malaga.

Naš avion je sleteo u Malagu 16. januara 2011. i tada počinje naše otkrivanje Španije koje će trajati, nadamo se, još mnogo godina
.


Copyright © Sofijana Stamenkovic


No comments:

Post a Comment